Botox pistokset

Botuliini (“botox”) on lääke, joka soveltuu monen sairauden ja ongelman hoitoon. Sairauksien hoidon lisäksi botox sopii esteettisiin toimenpiteisiin. Kauneutta hoidettaessa botoxia injektoidaan ihoon erittäin pieniä määriä rentouttamaan niitä lihaksia, jotka vetävät ihoa ryppyyn.
Botoxhoidon teho perustuu sen lihaksen toimintaa lamaannuttavaan vaikutukseen: kireä lihas rentoutuu, ja lihaksen päällä oleva ryppy oikenee.

Bocouture (Xeomin®) on melko uusi botuliinivalmiste, joka eroaa muista botuliinivalmisteista. Laatuero on merkittävän suuri.
Yleisesti tiedetään jo, että tietyt botuliinivalmisteissa olevat proteiinit vähentävät valmisteen tehoa ja lyhentävät hoitotulosten kestoa. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Bocouture®-valmisteessa näitä haittaproteiineja ei ole lainkaan. Siksi aine alkaa vaikuttaa nopeammin kuin muunmerkkiset botuliinit. Bocouturen tulokset saattavat pysyä pidempään kuin kilpailevien merkkien tulokset.

Miten Botox toimii?

Botuliini vaikuttaa hermon ja lihaksen liitoskohdissa sekä autonomisten hermojen päätteissä aiheuttaen niiden toiminnan heikkenemistä.

Kasvojen ihonalaiset lihakset aiheuttavat ryppyjä esimerkiksi otsalle sekä silmien ja suun ympärille. Botoxhoito on tehokas ja vaaraton tapa korjata ihon juonteita. Tulos näkyy noin kolmen vuorokauden kuluttua pistoksesta. Bocouturella saavutettu tulos pysyy henkilöstä ja aiempien botuliinipistosten määrästä riippuen 3kk-2v.

Pistoksiin käytetään hyvin ohutta neulaa. Aine viedään suoraan haluttuun lihakseen. Siron neulan vuoksi pistosta ei juuri tunne, eikä siitä jää suurta jälkeä.
Botuliinihoito on lähes kivuton. Silmänympäryspistoksista voi tulla pientä mustelmaa, sillä alueella sijaitse paaljon pieniä verisuonia. Kohtiin voi käyttää kylmää hoidon jälkeen.

Botox ei rasita maksaa eikä munuaisia. Se ei leviä lihaksesta minnekään eikä kierrä verenkierrossa.

Botoxhoidon alueet Mana Gaiassa

-Otsan alueen rypyt ja juonteet
-Naururypyt silmien ympärillä
-Kulmakarvojen kohotus

Hoidon vasta-aiheet

– raskaus ja imetys, vakava syöpäsairaus
– lihasheikkoussairaudet
– allergia botuliinitoksiini tyyppi A:lle
– tulehdus injektion antopaikassa

Botox – väliaikainen vaikutus

Botuliinihoidon vaikutus alkaa 3—4 päivän kuluttua toimenpiteestä. Tulokset pysyvät pidempään jos aluksi käy hoidoissa useammin, esimerkiksi kolmen kuukauden välein. Tällöin lihas ei pääse kunnolla palautumaan hoitokertojen välillä, ja ryppyyn vetäytyminen häviää pois lihasmuistista.

Lihaksisto on erilainen eri puolilla kasvoja. Kulmien nostoon käytetään saman verran ainetta molemmille puolille, ja joskus tulosta joudutaan korjailemaan tästä syystä johtuen. Yliannostuksen vaaraa ei ole, vasta 30 ampullia suoraan suoneen ruiskutettuna aiheuttaisi myrkytysvaaran. Mahdolliset sivuvaikutukset ovat aina ohimeneviä ja korjattavissa.

Varaa aika suoraan tai konsultaation kautta!

 

Ota yhteyttä!

Mariella Petsalo
045 677 9242
mariella.petsalo@hotmail.com

Laura Hansén
044 262 8441
hansen.laura@hotmail.com

icon-car.pngFullscreen-Logo
Rajatorpantie 10, 01600 Vantaa

loading map - please wait...

Rajatorpantie 10, 01600 Vantaa 60.258786, 24.848821

Bussit:
Tikkurila-Myyrmäki 571
Elielinaukio-Myyrmäki 411

Juna:
Helsingin keskusta-Myyrmäki P-juna
Tikkurila-Myyrmäki I-juna