Siirry pääsisältöön

Luonnonkosmetiikan Turvallisuus

Moni kauneushoitola vannoo vain tutkitun, medikaalisen hoitolinjan ja hoitotuotteiden nimeen ja luonnonkosmetiikka mielletään vaaralliseksi, ei tarpeeksi tutkituksi ja liian voimakkaaksi erilaisille ihotyypeille. Kauneudenhoitolan vanhanaikaiset uskomukset saavat onneksi jo tuuletusta ja voimme unohtaa mielikuvat yrttejä morttelissa murskaavasta mummelista, joka myy ihmevoiteitaan kadunkulmassa.

Ihoreaktiot?

Kun siirryt käyttämään luonnonkosmetiikkaa tai kun vaihdat ihonhoitosarjaa, ihosi reagoi aina. Iho uusiutuu 28 päivässä ja sen ajan muutosoireet usein saattavat kestää. Luonnonkosmetiikka on tehokasta, joten siksi on toki tärkeää, ettet ole allerginen jollekin tuotteen ainesosalle, eli varmista tämä asia omalta kauneusneuvojaltasi, kun olet tuotteita hankkimassa. Alan ammattilainen osaa aina parhaiten tulkita ihoasi ja ihotyyppiäsi ja osaa ohjata sinua eniten tilannettasi hyödyttäviin tuotteisiin ja niiden turvalliseen käyttöön. Vaikka tekisit ostoksesi verkkokaupastamme ( www.gaiashop.fi) voit aina halutessasi ottaa ensin yhteyttä ja konsultoida meitä oikeiden tuotteiden valinnassa.

Me ManaGaiassa haluamme tarjota ihollesi luonnonmukaisen, mutta myös tutkitun ihonhoitosarjan, Ariadne Athensin. Vaikka tuotteet perustuvatkin Kreikan luonnon antimiin ja resepteihin, joita jo antiikin ajan naiset käyttivät kauneutensa vaalimiseen, ovat ne silti tieteellisesti testattuja ja tuotteiden tutkittuus ja turvallisuus on yrityksen perustajan, kemian maisteri Ariadne Diamantin ykkösprioriteetti.

Ariadne Athens on perustettu vuonna 2013, joten tutkimusmateriaalia löytyy jo liki vuosikymmenen ajalta ja jos haluat saada lisätietoa tutkimustuloksista, voit aina ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse.

Yritys on tuotteineen esitelty myös British Voguessa, jossa tuotteet ovat jatkuvasti Top 10 listoilla ja vuonna 2018 Ariadne Athens on voittanut 7 Star Luxury Spa Brand –palkinnon.

Tervetuloa luonnollisen, tutkitun ja turvallisen ihonhoidon pariin!

IHONHOITO, LUONNONKOSMETIIKKA, ARIADNE ATHENS, KOSMETOLOGIPALVELUTVANTAA, KAUNEUSHOITOLAVANTAA, KAUNEUS, HYVINVOINTI, LUOMU, GAIASHOP, MANAGAIA