Siirry pääsisältöön

Pistoshoidot

Täyteaineet

Viime vuosina täyteainehoidot ja botuliini (botox)-pistokset ovat yleistyneet ja haluan ManaGaiassa tarjota asiakkaillemme pistohoitoja turvallisesti laadukkailla tuotteilla. Ja sairaanhoitajan pistämänä tietenkin.

Olen valinnut täyteaineiksi Lumineran Hydryalix- ja Lumina täyteaineet. Molemmat tuotesarjat on CE -hyväksyttyjä ja laadultaan korkealuokkaisia. Kummassakin tuotesarjassa on erilaisia täyteaineita erilaisiin tarkoituksiin. Kaikki käyttämäni täyteaineet sisältävät hyaluronihappogeeliä, jota muodostuu meidän jokaisen kehossa luonnostaan, eli täyteaineissamme ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja ne eivät muodosta kudoksiin paakkuja. Hyaluronihappogeeli poistuu kehosta ajan myötä, joten kyseessä ei ole pysyvä muutos. Yleensä Hydryalix täyteaineen pysyvyys on 3-12kk ja Luminan jopa yli 12kk.

Täyteaineita käytetään poskien ja nenän muotoiluun, nasolabiaalijuonteiden häivyttämiseen, sekä huulten täyttöön ja muotoiluun. Täyteaineilla voidaan hoitaa sekä naisia että miehiä. Teen täyteainehoitoja vain täysi-ikäisille.

Botox

Kauneutta hoidettaessa botoxia injektoidaan ihoon erittäin pieniä määriä rentouttamaan niitä lihaksia, jotka vetävät ihoa ryppyyn. Botoxin teho perustuu sen lihaksen toimintaa lamaannuttavaan vaikutukseen: kireä lihas rentoutuu, ja lihaksen päällä oleva ryppy oikenee.

Bocouture (Xeomin®) on melko uusi botuliinivalmiste, mutta laadultaan erittäin korkealuokkainen, se vaikuttaa nopeammin kuin muun merkkiset botuliinit ja yleensä myös sen vaikutus kestää pidempään. Botoxia käytetään otsan vaakajuonteiden, ns.Sibeliusrypyn ja silmänympärysten juonteiden hoitamiseen.

Laimennoksesta; turuilla ja toreilla velloo keskustelu siitä miten jotkut laimentavat botuliinia. Botuliini laimennetaan AINA natriumkloridiin, sillä botuliini on kuiva-aine, joka on pakko sekoittaa nesteeseen, jotta sitä voi injektoida. Oma laimennussuhteeni on 1.5ml natriumkloridia 50 yksikköön botuliinia.

Botuliinia kannattaa pistää esimerkiksi otsaan vasta kun jo levossakin otsalla näkyy juonteita, niiden hoidon aloittaminen ajoissa onkin tärkeää, jotta syviä uurteita ei pääse muodostumaan. Liian aikaisin aloitetut botuliinipistokset voivat aiheuttaa otsan valahtamisen. Samasta syystä aloitan ensikertalaisille botoxin todella maltillisilla määrillä, jotta näemme miten juuri sinun kehosi aineeseen reagoi. Helpompi lähteä lisäämään annosta, kuin laittaa liikaa.

Mitä tehdään ja miksi?

Jos mietit täyteaineita tai botox –pistoksia itsellesi, ota vain rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan siitä, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinulle. Voit lähettää minulle valokuvasi tai tulla konsultaatiokäynnille arviota varten.

Hoidon aluksi täytetään kaavakkeita, jotta kumpikin meistä tietää mitä on pistetty ja minkä verran, se on molempien turva. Otan myös kuvat ennen ja jälkeen hoitojen, jotta voidaan nähdä millainen muutos on saatu aikaan. Valmistan pistosruiskut työtilassani kun olet paikalla. Jos täyteainetta jää ruiskuun, se laitetaan aina roskikseen, eli en käytä koskaan jäljelle jääviä ruiskuja toisiin asiakkaisiin.

Olen hyvin tarkka pistoshoitojen lopputuloksesta, haluan että se mahdollisimman luonnollisen näköinen ja sopii sinulla jo luontaisesti oleviin piirteisiin. Kerron myös aina rehellisesti onko aihetta hoitoon vai ei ja mikä mielestäni on riittävää. Kasvot näkyvät ihmisestä aina ensimmäisenä, joten minulle on kunnia-asia, että voit tuntea itsesi varmaksi ja tyytyväiseksi lähtiessäsi vastaanotoltani.

Mariella

botox, botuliini, esteettisethoidot, huultentäyttö, injektiohoidot, juonteet, kauneus, pistoshoidot, poskientäyttö, rypyt, sibeliusryppy, skinfillers, täyteainehoidot