Siirry pääsisältöön

Sisäisen Valon Joogaretriitti Haikon kartano 13.-15.6.2014

Jokainen ihminen haluaa pohjimmiltaan olla terve, hyvinvoiva ja tasapainoinen niin fyysisesti kuin henkisestikin….onnellinen. Olemme kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun voimme hyvin fyysisellä tasolla niin voimme paremmin myös henkisestikin. Meillä jokaisella on oma sisäinen valomme; ehtymätön voimavara ja hyvinvointimme alkulähde….jos vain otamme sen käyttöömme ja annamme sen valaista polkuamme, onnellisuus on tässä ja nyt.

Viikonlopun aikana saat vinkkejä oman hyvinvointisi parantamiseen ja sisäisen valosi vahvistamiseen upeissa Haikon Kartanon merimaisemissa. Voit osallistua joko koko viikonlopun ohjelmaan, mutta jos vaikka Haikon Kartanon upeat hoidot kutsuvat nimeäsi – voit huoletta ottaa privaatin hetken itsellesi ja nauttia upeista hoidosta jossain kohtaa päivää.

Retriittiviikonlopun ohjelmamme

Perjantaina 13.6
Klo 16-17 Sisäänkirjautuminen Haikon Kartanoon. Tervetuliaissanat ja Welcome Smoothie.

Klo 17-18 Seasonal Living; 5 kiinalaista elementtiä, miten voit parantaa omaa elämänlaatuasi ja edistää terveyttäsi ottamalla huomioon seasonal ajattelun arkipäivässäsi.

Klo 18-19.30 YIN Yoga + Reiki 1,5 h
Klo 20-21 Iltapala Kartanon Klubilla

Lauantaina 14.6
Klo 7.30-8.30 Seasonal Yoga aamuharjoitus – Tuli elementti
Klo 9-10 Aamiainen Kartanossa
Klo 10-11 Eteeristen Öljyjen käyttö arjessa ja niiden vaikutukset terveyteemme
Klo 11-12 AromaYoga – harjoitus joka yhdistää joogan ja eteeriset öljyt
Klo 13-14 Bistro Lounas

Klo 14-15 Kehokuuri on ohjelma terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseen, mutta siinä samalla karistat mahdolliset ylimääräiset rasvat kehostasi. Se pohjautuu terveelliseen ja hyvään ravintoon, se ei ole laihdutuskuuri vaan loppuelämän ajan kestävä terveellinen tapa voida hyvin ja pitää huolta itsestäsi ja kehostasi.

Klo 15-16 Pilates harjoitus

klo 16-17 Jokaisen ihmisen oikeus iästä ja sukupuolesta riippumatta on näyttää hyvältä ja terveeltä- kartoitamme juuri sinun ihosi ja hyvinvointisi tarpeet! Colose Tuotteet ovat kasvipohjaisia ja niihin on käytetty eteerisiä öljyjä.

Klo 17-18 Chakrat- energiakenttämme, mitä ne ovat ja mikä on niiden vaikutus hyvinvointiimme?

Klo 18-19.30 Lady Niguma Yoga – Yli tuhat vuotta sitten eläneen, mystisen naisjoogin Lady Niguman kehittämä, chakroja tasapainottava ja onnellisuuteen tähtäävä joogaharjoitus.

Klo 20-22 Kolmen ruokalajin illallinen Kartanon Ravintolassa

Sunnuntai 15.6
Klo 7-8 Seasonal Yoga Harjoitus – Tuli elementti
Klo 9-10 Aamiainen Kartanossa

klo 10-11 Aarrekartta- Mitä tarvitset, jotta sinulla on hyvä elämä? Kun ryhdyt miettimään unelmiasi ja arvostat niitä ihania asioita joita sinulla on jo elämässäsi, jo se parantaa elämänlaatua. Valintasi vaikuttavat oman elämäsi kulkuun ja laatuun. Mitä teet seuraavaksi, jotta unelmasi toteutuminen ja odotettu muutos lähtee liikkeelle? Tai oletko tyytyväinen elämääsi ja haluat säilyttää siinä jo olevat myönteiset asiat!

Klo 11-12 Pilates harjoitus

Klo 12-13 Bistro lounas

Hinnat ja ilmoittautuminen

Sisäinen Valon viikonlopun …..
a) pelkkä ohjelma (ilman ruokailuja ja majoitusta) – 190€/hlö (sis tervetuliais Smoothien)
b) ohjelma ja ruokailut – 260€/hlö (sis tervetuliais Smoothie, pe iltapala, la lounas ja illallinen, su lounas – ei sis aamiaisia huom!)
c) ohjelma, kaikki ruokailut sekä majoitus jaetussa 2hh (pe-su) – 370€/hlö
d) ohjelma, kaikki ruokailut sekä majoitus 1hh (pe-su) – 450€/hlö

Kaikki majoittuvat hotellivieraat voivat vapaasti käyttää Retriitin aikana Kylpylän saunoja, HyvänOlon altaita ja Fitness Studiota aamusta iltaan.

Ruokailuista Kartanossa
Bistro lounas = salaattipöytä, päivän keitto, kahvi/tee

3 ruokalajin Illallinen Kartanossa lauantaina = sis. Savuporo- leipäjuustosalaattia, paistettua lohiseläkettä, ruohosipulikastiketta, kuullotettuja kasviksia, perunaa, marja-pannacotta

Iltapala perjantaina Klubilla = sis. riista-, kasvis- tai lohikiusaus, vihersalaattia, leipää, kahvi/tee

• mahdolliset tilaamansa juomat jokainen maksaa itse paikan päällä.
• erikoisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan erikseen jo varausvaiheessa, erikoisruokavalion mukaisista ruoka-annoksista veloitetaan 3€ lisämaksu

Sitovat Ilmoittautumiset sähköpostitse yogaangel@hotmail.fi 23.5 mennessä. Saat Sisäisen Valon Joogaretriitistä ennakkolaskun maksettavaksi valitsemasi paketin osalta.

Peruutusehdot: Varausmaksu on 25 euroa jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. 26.5 tai lähempänä tapahtuman alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Paitsi sairastumistapauksissa palautamme koko maksamasi ennakkomaksun, lukuun ottamatta 25 eur varausmaksua, lääkärintodistusta vastaan, kun peruutus tehty 26.5 mennessä. Voit toki veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi. 26.5 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% paketin maksetusta kokonaishinnasta sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.
Jotta retriitti toteutuu, minimi osallistujamäärä on 10 henkilöä.

Jooga – ja pilatesharjoitukset
Pyrimme tekemään jooga- ja pilates harjoituksemme säästä riippuen kartanon upealla nurmikolla meren äärellä. Tarvittaessa meille on varattuna sisätilat harjoituksiamme varten. Tuo oma joogamatto mukanasi mikäli mahdollista, ilmoitathan meille mikäli haluat lainata joogamattojamme retriitin ajan jotta tiedämme varautua. Muut mahdolliset joogan apuvälineet tuomme me.

Sekä jooga- että pilates harjoituksemme sopivat myös vasta-alkajille. Varaudu vaan joustavin, liikuntaan sopivin vaattein. Namaste.

Sisäisen Valon Joogaretriittiviikonlopun ohjaajinasi toimivat

Mariella Anttila
Shiatsun perus-, diplomi- ja mestariterapeutin tutkinnot, sairaanhoitaja, hieroja: intialainen päähieronta, kuuma/kylmäkivi hieronnat, eteeristen öljyjen asiantuntija, Digital Detox, Shamanismi ja shamanistinen parannus.

”On hämmästyttävää miten keho ja mieli ovat täydellisessä yhteydessä toisiinsa ja on mahtavaa nähdä työn tuloksia asiakkaissa.”

Saija Kekkonen
Pilatesohjaaja, Kuntosaliohjaaja, Life Couching, Seasonal Jooga Opettaja (RYT-200) sekä AromaYogan kehittäjä. Eteeristen öljyjen RainDrop-menetelmän sekä Feelings-menetelmän taitaja. Reiki 1.

”Kunpa ymmärtäisimme, että olemme arvokkaita tällaisina kuin olemme juuri nyt. Osaisimme arvostaa ja olla kiitollisia kaikesta siitä, mitä elämässämme on tällä hetkellä…haasteet ja vaikeudet mukaan luettuna.”

Tärkeitä yhteystietoja:

Mariella Anttila – mariella@managaia.datavoir.de Tel 0456779242
Saija Kekkonen – YogaAngel@hotmail.fi Tel 0451687560

Haikon Kartano – www.haikko.fi
Haikon Kartano on Helsingistä reilun puolen tunnin ajomatkan päässä, Porvoon keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä. Haikossa on iso ja ilmainen parkkipaikka. Helsingin ja Haikon välillä on arkisin suora bussiyhteys.

aromajooga, cell reset, Colosé, eteeriset öljyt, haikko, jooga, kehokuuri, young living