Tutustuin Young Living Eteerisiin öljyihin ensimmäistäkertaa vuonna 2009 ja sen jälkeenolen käyttänyt niitä paitsi henkilökohtaisessa elämässäni, myös hoitolassani erilaisten kehoterapioiden lisämausteena.

Öljyjä voidaan käyttää mm. diffuusereissa (höyrystimissä), tuoksulyhdyissä jaiholla. Aitojen luonnonmukaisten öljyjen tuoksu ei useimmiten aiheuta oireita tuoksuallergikoille ja siksi voit vaikkapa käyttää öljyjä parfyymina.

Tärkeintä öljyjen käytössä on turvallisuus. Kun käytät öljyjä,pidä huolta siitä, että ohjaajanasi toimii koulutettu aromaterapeutti tai terveydenhuollon ammattilainen. Erilaisilla öljyillä ja etenkin öljysekoituksilla on moninaisia vaikutuksia ja omin päin niitä ei kannata lähteä sekoittelemaan. Myös lapsille ja eläimille öljyt toimivat eri tavoin, hyvinkin paljon voimakkaammin kuin meille aikuisille, joten näissä kannattaa olla erittäin tarkkana. Parhaimmillaan öljyt tukevat terveyttämme monin eri tavoin.

Tässä ihana ja helppo sitrus -bodyscrub ohje. Sitrukset piristävät, kirkastavat ihon väriä ja onhan niillä myös kehomme nestekiertoon positiivinen vaikutus.

Ohje:

Sekoita keskenään sokeria, kookosöljyä ja eteerisiä öljyjä sinulle sopivassa mittasuhteessa. Kun sekoitat ensin kookosöljyn ja sokerin, anna niiden seistä hetken aikaa ennen öljyjen lisäämistä. Voi ensin vaikuttaa siltä, että scrub -pohja on mukavan möyheä, mutta hetken aikaa kun odottelee, öljy sitoo itseensä sokeria niin, että pohjasta saattaa tulla liian vetinen. Jos näin käy, lisäät vain sokeria kunnes koostumus pysyy mukavan kuohkeana. Sen jälkeen öljyt mukaan, sekoita jälleen ja laita koko ihanuus lasipurkkiin. Anna sekoituksen ”maustua” yön yli ja sitten se onkin käyttövalmista! Laita kuorintaseosta aina lämpimälle ja kostealle iholle. Kookosöljy jättää ihosi ihanan pehmeäksi. Älä altista ihoasi suoralle auringonpaisteelle heti kuorinnan jälkeen, sillä sitrus on herkkä auringon UV-säteille.

Kun haluat tilata öljyjä, ota aina yhteys meihin, sillä haluamme olla varmoja, että löydät juuri Sinun tarkoituksiisi sopivan öljyn ja saat turvallista ohjeistusta niiden käytössä.

Tuotteita tilataan Englannista 1-2 kertaa kuussa.

Ihanaa syksyistä sunnuntaina,

Mariella /Young Living Distributor 1184434, sairaanhoitaja